Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

E re, e larmishme dhe dinamike

FABIA

ASGJË NUK ËSHTË SHUMË E MADHE PËR T'U DREJTUAR

Dimensionet kompakte lejojnë ngjarje dhe parkim të lehtë nëpër qytet. Fabia e re ofron një hapësirë të brendshme të gjerë dhe shumë pajisje shtesë. Ia del mbanë në çdo situatë dhe çdo ditë.

Dizajn i ri me karakter urban

PËR ÇDO DITË

ŠKODA FABIA e re ofron siguri dhe teknologji të përparuar për kënaqësinë e përditshme të vozitjes.

Përparësi të ŠKODA FABIA-s së re

Dizajn

E re, e larmishme, dinamike, dhe njëkohësisht e ngopur nga rrugët, pikante me teknologjitë më moderne - kjo është Škoda FABIA e re. Pamja e saj e maturuar tërheq më shumë vëmendje ndaj vetes dhe i lë të tjerët në hije.

Përparësi të ŠKODA FABIA-s së re

Disqe

Ne i respektojmë nevojat dhe kërkesat individuale të të gjithë klientëve tanë dhe bëjmë gjithçka që mundemi për t'i përmbushur ato. Prandaj, aspektin më të rëndësishëm - paraqitjen e automjetit tuaj - ne plotësisht jua lëmë juve dhe imagjinatës suaj.

Përparësi të ŠKODA FABIA-s së re

Hapësirë e gjërë

ŠKODA FABIA ofron shumë hapësirë për ju, për udhëtarët dhe bagazhin tuaj. Hapësira për pasagjerët është pak më e gjatë dhe më e gjerë se më parë - Ju dhe pasagjeri pranë shoferit keni më shumë liri në hapësirën për kokën.

Përparësi të ŠKODA FABIA-s së re

Motor

E vogël, por dinamike: që të mundeni sa më shpejt që të jetë e mundur, sa më sigurt dhe sa më rehatshëm të arrini qëllimin tuaj, FABIA ju ofron një gamë të gjerë motorësh, e cila është përshtatur plotësisht me nevojat tuaja. Motorët me Injeksion të drejtpërdrejtë dhe me ngarkesë turbo, para së gjithash,   karakterizohen nga operimi i tyre i heshtur, reagimi i tyre i menjëhershëm ndaj pedalit të gazit dhe momenti optimal i rrotullimit.

Përparësi të ŠKODA FABIA-s së re

Siguria

Kur bëhet fjalë për temën e sigurisë, FABIA shquhet në mënyrë të veçantë. Për shembull, para gjyqtarëve për ndarjen e çmimeve në Euro NCAP kresh test, atë e cilësuan me vlerësimin maksimal me pesë yje.

Përparësi të ŠKODA FABIA-s së re

Simply Clever

Shpesh herë gjërat e vogla janë ato që e bëjnë më të thjeshtë, më të lehtë dhe më të mirë përditshmërinë tonë. Kjo vlen dhe për ŠKODA FABIA-n, e cila lë përshtypje impresive me një numër të madh të detajeve "Simply Clever".

Teknologjia Simply Clever

Smartphone me katër rrota

Mund të konsiderohet si një automjet i vogël, por FABIA ofron shërbimet më të fundit të programit connectivity të ŠKODA-s. Shfrytëzojini maksimalisht të gjitha funksionet në mënyrë që të arrini shpejt dhe me rehati në destinacionin tuaj.

Tiparet

Dimensionet

Lartësia e vogël i jep FABIA-s pamje dinamike.

Më shumë