Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA FABIA Дизајн

Модерен и динамичен дизајн

Предните LED светла со динамична контрола допринесуваат за неговиот нов модерен дизајн.

ŠKODA FABIA Дизајн

Остри агли

Површината под задната врата има накосување насочено навнатре, коешто го нагласува контрастот помеѓу светлината и сенките и визуелно делува пошироко. Типичниот С-облик на ŠKODA на задните светла особено се истакнува со црна лента. Двата остро засечени триаголници на задниот дел создаваат визуелна поврзаност на задните светла со задната врата.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore