Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA FABIA Просторност

Динамичен пакет

Спортските седишта, потпирачите за глава интегрирани во наслоните за седиштата и даваат на FABIA уште по спортски изглед.

ŠKODA FABIA Просторност

ISOFIX подготовка

Isofix подготовката на задните седишта овозможува подобро фиксирање на детските седишта во возилото односно на каросеријата - важен безбедносен пакет при незгода.

ŠKODA FABIA Просторност

Панорамски стаклен кров

Убав поглед: панорамскиот стаклен покрив се протега од ветробранското стакло, па сè до кровниот спојлер. Ролетната за заштита од сонце по потреба ќе ве штити од топлина.

ŠKODA FABIA Просторност

Багажен простор

Полицата од багажниот простор на две нивоа на FABIA може да се фиксира во различни позиции. Зависно од позицијата, можете да транспортирате поголеми предмети или пак на располагање ви стои поделен багажен простор со место за најразлични мали корисни работи. Држачот за корпа што се вади нема да дозволи да ви испаднат помалите предмети од багажот.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore