Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA FABIA Мотори

MPI мотор

Малиот бензински мотор е идеален за градско возење. Лесно загрева на работна температура, опремен е со старт / стоп систем со регенеративно сопирање и е оптимизиран за економично и урбано возење.  

ŠKODA FABIA Мотори

TSI мотор

TSI гарантира извонредна динамика, солидни перформанси и ниска потрошувачка. Опремен со старт / стоп систем со регенеративно сопирање во серија. Дизајниран е за оние возачи кои сакаат флексибилен и динамичен мотор без разлика на возната ситуација.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore