Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA FABIA Simply Clever

Простор за складирање

Место, каде ќе најдете полици, лежишта и џебови, кога и каде да ви затребаат. Си замисливте ли уште некоја желба? Не, FABIA.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Корпа за отпадоци

Остатоци од јаболка, хартивчиња од бонбони и билети од паркинг - каде со нив? За таквите нешта ŠKODA нуди решение, кое е "Ѕimply Clever" и многу корисно: мала корпа за отпадоци што се закачува на преградата од вратата на совозачот и лесно може да се извади за празнење. Покрај тоа, таму можете да сместите и шише од 1,5 литри.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Складиште во предната врата

Брзо достапно: во предните врати се наоѓа преграда за на пример: флуоресцентниот елек или за вашата ужинка за по пат.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Гребалка за мраз во капачето на резервоарот

Еден одличен "Simply Clever" детал, кој што практично се докажува при појава на мраз. Сега повеќе не мора да ја барате гребалката за мраз во возилото. Гребалката за мраз во капачето на резервоарот секогаш ќе ви биде на дофат кога ќе ви затреба.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore