Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA FABIA Infotainment

Radio Blues

Sistemi muzikor BLUES përmban një radio me 12 vende të memories dhe hapësirë për kartë memorie SD. Në panelin qendror do të gjeni edhe një lidhje për USB.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sistemi audio Bolero

Sistemi muzikor Swing përmban një ekran në prekje me ngjyra 6,5 "me funksion Multi-touch, me funksion fshirjeje dhe një sensor për përafrim. Aftësi të shumta të riprodhimit të muzikës së dëshiruar ofrojnë një port USB si dhe një vendi i kartës së memories SD.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sistemi i navigacionit Amundsen

Sistemi dinamik i radios dhe navigacionit Amundsen përmban një ekran me prekje me ngjyra 6,5 "me funksion Multi-touch, funksion të fshirjes dhe një sensor për përafrim. Përveç kësaj, priza audio Line-in, porta USB dhe vendi i kartës së memories SD ofrojnë mundësi të ndryshme për të luajtur muzikën e dëshiruar në formatin MP3 dhe WMA.

ŠKODA FABIA Infotainment

Paketa audio "ŠKODA Surround"

Shndërrojeni  FABIA-n tuaj në sallë koncerti: Sistemi ŠKODA Surround, i zhvilluar me ndihmën e një prodhuesi kryesues të audios, disponon gjashtë altoparlantë. Nëpërmjet softuerit të veçantë mund të aktivizohen dy altoparlantë virtualë shtesë në pjesën e përparme dhe të pasme. Përveç kësaj, sistemi, gjithashtu, siguron një efekt të mrekullueshëm subwoofer.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore