Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA FABIA Connectivity

Smart Link

ŠKODA FABIA dhe celulari juaj tani janë lidhur në një rrjet të përsosur. Me ndihmën e sistemit Smart Link, reflektohen të gjitha aplikacionet e pajtueshme në ekranin e radios dhe të gjitha mund të përdoren nëse janë të certifikuara për përdorim në automjet.

ŠKODA FABIA Connectivity

Škoda Connect

Ju arritët në shtëpi, por ende jeni në rrugë:  me ndihmën e aplikacionit Škoda Connect mund ta lidhni telefonin ose tabletin tuaj me makinën, për të marrë informacion interesant pas ngasjes, për shembull: për konsumin e karburantit, dinamikën e vozitjes etj.

ŠKODA FABIA Connectivity

2 Porta USB për pasagjerët prapa

Një tjetër zgjidhje Simply Clever. Përveç një port USB përpara, Fabia e re ka mundësi të shtojë edhe 2 porta USB-je për pasagjerët prapa.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore