Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA FABIA Simply Clever detaje

Mbajtësi i pajisjeve të medias

A keni menduar ndonjëherë se si të ndreqni telefonat ose pajisjet tuaja të medias gjatë udhëtimit? Ju do të gjeni përgjigjen në një element Simply Clever - mbajtësi i medias. Pa marrë parasysh se sa shpejt vozitni, artikujt tuaj të rëndësishëm gjithmonë do të jenë në afërsi dhe të kapshëm.

ŠKODA FABIA Simply Clever detaje

Rrjetat në vendet e para

Në rrjetat e ruajtjes së sendeve në anët e mbështetëseve të ndenjëseve të përparme i nxë të gjitha sendet personale që pasagjerët e FABIA-s dëshirojnë të jenë në çdo kohë afër tyre, siç janë telefonat celularë dhe kuletat.

ŠKODA FABIA Simply Clever детали

Mbajtësi i shisheve

Kundër etjes së udhëtimeve të gjata: njëri prej mbajtësve më gjenialë të shisheve është përshtatur mirë në sirtarin për kasetën.

ŠKODA FABIA Simply Clever детали

Mbajtësi për shishe 0.5 është në derën e prapme.

Praktikisht, pasagjerët prapa kanë mundësi për të mbajtur me vete shishe 0.5 l dhe ta vendosin atë në ndarjen anësore të derës.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore