Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA FABIA Hapësira e bagazhit

Hapësira e bagazhit

Automjet i vogël me një derë të madhe të bagazhit: FABIA siguron hapësirë të mjaftueshme si për udhëtarët e saj, ashtu dhe për bagazhet e tyre. Hapësira e bagazhit zë 330 litra dhe kur ulen mbështetëset e pasme, ju keni në dispozicion deri në 1150 litra vëllim për ngarkim.

ŠKODA FABIA Hapësira e bagazhit

Mbulesa me dy faqe

Me një mbulesë me dy faqe (gomë/tekstil) në hapësirën e bagazhit ju gjithmonë do të keni një alternativë shtesë.

ŠKODA FABIA Hapësira e bagazhit

Mbulesa e bagazhit

Për të lehtësuar transportin e pjesëve më të mëdha të bagazhit, mbulesa e bagazhit të FABIA-s mund të hiqet ose të vendoset në mënyrë të sigurt në sediljet e pasme.

ŠKODA FABIA Hapësira e bagazhit

Kapak i dyanshëm i bagazhit që mund të kyçet

Rafti i hapësirës së bagazhit të FABIA-s mund të fiksohet në pozicione të ndryshme. Në varësi të pozicionit, ju mund të transportoni sende më të mëdha ose ju keni në dispozicion një hapësirë të ndarë të bagazhit për një sërë gjërash të vogla të dobishme.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore