Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Detaje

ŠKODA FABIA

Dimensione

Lartësia e vogël i jep FABIA një pamje dinamike. Distanca më e madhe midis akseve krijon parakushte për amortizim të rehatshëm. Përkundrazi, trupi i shkurtër gjatë parkimit në qytet është një bekim i vërtetë. Pavarësisht nga trupi i shkurtër, udhëtarët gëzojnë përfitimet e një hapësire më të madhe, pasi FABIA është 9 cm më e gjerë se paraardhësi i saj. Gjithashtu, ndarja e bagazhit ofron shumë hapësirë: ai jo vetëm që është më i madh, por për shkak të formës së tij të rregullt dhe të sheshtë është më praktik.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore