Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA KAROQ Parkingu bëhet i lehtë

Asistenti i frenimit

Pavarësisht sensorëve të parkimit në pjesën e pasme, ka situata kur gjatë parkimit ose daljes nga parkimi nuk frenoni dot në kohë. Me anë të sistemit ndihmës të manovrimit të parkimit në pjesën e pasme, KAROQ ndalon automatikisht dhe mund të parandalojë një përplasje të mundshme.

ŠKODA KAROQ Parkingu bëhet i lehtë

Asistenti i parkimit

Me asistentin e parkimit, mund të parkoni lehtësisht në hapësirat më të ngushta. Ai ndihmon për gjetjen e një hapësire të përshtatshme parkimi dhe parkon mjetin duke kontrolluar gjerësinë dhe gjatësinë e hapësirës së parkimit në mënyrë automatike. Hapësirat e parkut që shtrihen paralelisht me rrugën duhet të jenë vetëm 60 cm më të gjata se makina.

ŠKODA KAROQ Parkingu bëhet i lehtë

Asistenti i daljes nga parkimi

Si pjesë e asistentëve për ndërrim korsie, asistenti i daljes nga parkimi përdor të njëjtët sensorë radar dhe ndihmon për daljen nga parkimi. Në rast rreziku të menjëhershëm mund të frenojë automatikisht.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore