Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Lidhja ŠKODA KAROQ

Info-argëtimi Online - Informacion trafiku/Google Earth

Gjeni gjithmonë rrugën më të mirë të mundshme: Falë informacionit më të fundit për trafikun, keni një panoramë të përsosur për çdo udhëtim. Kjo ju lejon të reagoni menjëherë për situata të reja të tilla si kantiere punimesh apo bllokime trafiku. Me ndihmën e Google Earth ju mund të bëni edhe udhëtim virtual kudo në botë.

Lidhja ŠKODA KAROQ

Remote Access

Në smartfonin tuaj shfaqet pozicioni i saktë i automjetit edhe në parkingje të mëdhenj, duke përfshirë adresën, orën dhe datën e parkimit.

Lidhja ŠKODA KAROQ

SOS-Taste

Paketa e lidhjes së KAROQ përfshin gjithashtu një lidhje për telefonata emergjente. Sistemi i telefonatës emergjente aktivizohet duke shtypur butonin e kuq në tavanin e automjetit. Në rast aksidenti, me aktivizimin e një airbag-u, fillon automatikisht edhe telefonata emergjente.

ŠKODA KAROQ Konnektivität

SmartLink

Falë SmartLink (MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto) mund të përdorni me siguri smartfonin tuaj gjatë rrugës përmes sistemit të info-argëtimit. Kjo vlen edhe për aplikacionet e zgjedhura në smartfonin tuaj të cilat janë të certifikuara për përdorim në automjete, kompatibël me MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore