Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA KAROQ Clever Details

Tavolinë e palosshme mbrapa

Në mënyrë opsionale, KAROQ ka një tavolinë të palosshme në pjesën e pasme të sediljeve të përparme me një mbajtës gote të lëvizshëm.

ŠKODA KAROQ Clever Details

Telefonbox

Kutia praktike e telefonit përpara levës së marshave përforcon sinjalin e aparateve tuaj celularë. Këtu smartfoni juaj karikohet gjatë udhëtimit pa lidhje me tel (karikim në mënyrë induktive).

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore