Kjo faqe përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo

16.09.2019

SKODA OCTAVIA. E PAJISUR PËR ÇDO UDHËTIM!

SKODA Octavia 1.6 TDI me 115 KF
me financim nga LEASING për vetëm 16,990 € 

195 € Në muaj

Eleganca në përmasa përfekte. Ndryshimet në modelin e ri Octavia janë menjëherë të dukshme. Duket më e fuqishme dhe në të njejtën kohë më emocionale, simos në pamjen e jashtme. Si brenda ashtu dhe jashtë, zgjidhjet e menqura "simply smart"  vijnë në pah më shumë me sistemet multimedia, të cilat bëjnë lidhshmërinë më të lehtë.

Modeli i ri Octavia vjen me pajisje si Radio SWING me 6.5 " ekran me ngjyrë, SD Card / USB, timon multifunksional nga lëkura, sensor parkimi, cruise control, fshirëse ne xhamin e pasëm, ngjyrë metalike, disçe alumini, dekorime kromi në dritare, dhe shumë më shumë.

Gjeni çmimoren e Octavia në linkun bashkangjitur