Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies
14.05.2020

ŠKODA vazhdon garancionin për automjete të reja për tre muaj

  • Garancion i zgjatur për shkak të pandemisë COVID-19
  • Zgjatja vlen për të gjitha automjetet e prodhuara në Evropë ose të destinuara për tregun evropian

SKODA zgjat periudhën e garancionit për automjetet e reja për tre muaj. Kjo vlen për të gjitha automjetet e prodhuara në Evropë ose të destinuara për tregun evropian që posedojnë garancion dy vjeçar ose garancion të zgjatur që skadon prej 1 Marsit 2020 deri me 31 Maj 2020. Zgjatja është e vlefshme për tre muaj pas skadimit të garancionit standard dy vjeçar apo garancionit të vazhduar, nëse ky garancion ka skadon brenda afatit të lartëcekur.

Kjo është një masë vullnetare dhe unike për të ndihmuar klientët në një situatë të jashtëzakonshme të shkaktuar nga "Covid-19". Masa është valide për të gjitha automjetet e prodhuara në Evropë ose të destinuara për tregun evropian.

 

Për më shumë informacion, kontaktoni partnerët tanë e autorizuar të SKODA:

 

Partnerë të Autorizuar të SKODA