Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies
09.06.2020

Bëhu me veturë të re përmes kampanjës më të re

Porsche Prishtina në bashkëpunim me Bankën Ekonomike, Kompaninë e sigurimeve Siguria dhe Shield Brokers lanson kampanjën më të re për blerje të veturës.

Start & GO!

Kasko - FALAS për vitin e parë
Regjistrimi i parë dhe TPL - FALAS
Mundësi që pagesën ta filloni pas 3 muajve!
Afati i kredisë: deri në 6 vite
Norma e vjetore e interesit: duke filluar nga 5.99%
Norma efektive e interesit: 6.20%
Shpenzimet administrative: 1%
Maturiteti maksimal: deri në 6 vite
Pjesëmarrja: deri në 20%

Kushtet e kampanjës vlejne për të gjitha modelet e markave Volkswagen, SKODA, SEAT dhe Audi.