27.07.2020

ŠKODA Fabia

Fabia, një veturë shumë ekonomike ideale për ngasje në qytet, e cila ofron hapësirë ideale brenda saj, njëkohësisht kosnsum shumë të ulët të karburantit.

Dimensionet kompakte lejojnë ngasje dhe parkim të lehtë në qytet. Ajo poashtu vjen me një siguri dhe teknologji të përparuar për kënaqësinë e përditshme të vozitjes.

Kur behet fjale për temën e sigurisë Fabia shquhet në menyre të veqantë. Ajo ka marë vlersim maksimal me 5 yje në testet Euro NCAP.

Fabia është e përmbushur me elemente të cilat e bëjne përditshmerinë tuaj më të lehtë siq janë programet e fundit të konektimit dhe funksionet "Simply Clever" në të cilat bëjne pjesë elementet e rehatisë, sistemet ndihmëse dhe infotanment.

 

Çmimi startues në tregun tonë për Fabia është:

10,900.00 Euro

Vetura ofrohet me motorr Benzin 1.0 MPI dhe TSI me fuqi të ndryshme.

 

Çmimoren e veturës mundeni ta shkarkoni në linkun: