27.07.2020

ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ është një SUV elegant kompakt, që mezi pret të ju shoqërojë në çdo aventurë të imagjinueshme.

Në shiqim të parë shihet se ŠKODA KAROQ ka karakter të fortë, që i bie ballë çdo sfide.
Karoq përfshinë një gamë të tërë të sigurisë dhe asistencave që ju pergadisin për çdo situatë. Veturën tuaj mundeni ta pajisni deri me 9 Airbag.

Motorrët që ofrohen në ŠKODA KAROQ kan shumë gjëra të përbashkëta. Ata janë modern, dinamik dhe shumë ekonomik. Kjo bën që ndjenja brenda veturës të jetë si ajo brenda shtepisë, pa marrë parasyshë a jemi duke vozitur në qytet apo në terrene të vrrazhda.

Brenda ŠKODA Karoq ju gjeni teknologji që kombinojnë kontrastet si: kënaqesinë e vozitjes me shpenzime të vogla si dhe një SUV komplakte me sistemet më të avancuara.

Qendroni të konektuar kudo që jeni. Në këtë mënyrë me funksionet ndihmëse ŠKODA CONNECT do jeni gjithmonë të informuar rreth veturës suaj.

Mjafton të zotëroni një telefon të menqur. Dhe përmes tij mund të shiqoni gjithmonë vendin se ku keni parkuar veturën tuaj, me adrese, datë dhe kohë të saktë. Si dhe informacione në kohë reale për gjendjen në trafik.

Karoq ju ploteson pothuajse të gjitha dëshirat. Rrethoni vetën tuaj me funksione ndihmëse, të cilat lehtësojnë çdo udhëtim dhe kujdesën për rehatinë tuaj dhe bashkëvozitësve.

 

Çmimorën e modelit mundeni ta shkarkoni në linkun: