27.07.2020

ŠKODA SCALA

Makinë familjare e bukur, kompakte me shumë hapësirë.

Me veturën SCALA, ju do të zotëroni kualitet të lartë, veturë moderne që ofron më shumë se çfarë she vetëm syri.


Scala është makinë përfekte kur bie fjala për ngasje në qytet, përveq dimenzioneve praktike vetura poashtu posedon Hill Hold Control, ju ndihmon ti thuani tung stresit për të pritur dritën e gjelbërt në rrugë të pjerrët.
Kur bëni shopping mund të ndiheni të sigurtë sepse parkimi do bëhet si loje femiësh falë senzorëve, kamerës në pjesën e pasme dhe sistemit të parkimit automatik Park Assist.

Shijoni shËtitjet e paharrueshme me familjen tuaj


bagazhi 467 litra ju mundëson që të merni me vete të gjitha gjërat që ju nevoitën, pa u brengosur se çfare të lini në shtepi.

Gjatë udhëtimit poashtu vetura juaj do kujdeset që të jeni të informuar online mbi gjendjen e trafikun, duke ju sygjeruar se si ti shmangeni rrugëve me trafik të madh.

Funksioni "Parking Spaces" ju ndihmon që të gjeni parking të lirë.
kurse nëse gjatë udhëtimit fillon të bie shi, një çadër është e vendosur në derën e vozitësit.


QENDRO I LIDHUR ME MAKINEN TUAJ.

me eSIM card të integruar dhe me gamen e gjëre të shërbimeve online ŠKODA CONNECT në dispozicion, asgjë nuk do ju mungojë gjatë udhëtimit, funksion përmes së cilit mundeni ta kontrolloni makinën tuaj dhe nga largësia përmes telefonit të menqur.

 

ŠKODA SCALA INSPIRUAR NGA GUXIMI

 

Çmimoren e modelit mundeni ta shkarkoni në linkun: