27.07.2020

ŠKODA Superb

ŠKODA Superb sinonim i elegancës, komforit dhe fuqisë.

Pas rifreskimit të fundit, vjen i paisur me tekonologjinë e fundit të ofruar nga Volkswagen Group dhe me ndryshime në dizajn që bëjnë veturën të duket më agresive në rrugë. Sidomos pjesa e rritur e grilave të parë bëne që vetura të duket se e zotëron secilin ambient.

Ndriqmi sigurohet nga dritat më të avansuara LED me tekonologji MATRIX, që pershtaten në menyrë automatike me gjendjen e rrugës dhe pjesemarrësit tjerë në trafik.

Kurse motorrët ekonomik dhe me performance të lartë sigurojnë që vozitësit të ndihen gjithmonë rehat prapa timonit.

Madhësia e motorrëve varion nga 1.5 Turbo Benzin deri në 2.0 TDI Diesel, me ndërrues manual apo DSG Automatik.

Paisjet e sigurisë si Adaptive Cruise Control dhe Lane Assist janë aty që të sigurohen se vetura në mënyrë automatike mban distancën nga veturat tjera në trafik dhe në asnje qast nuk largohet nga linjat e rrugës, dhe secili pasagjer i ŠKODA Superb udheton me siguri maksimale!

Përveq që janë të sigurtë, pasagjerët e ŠKODA Superb gjenden në nje ambient shumë të rehatshëm me hapësirë të madhe dhe me paisje tekonologjike që e bejnë udhetimin shumë të lehtë.

 

Çmimoren e modelit mundeni ta shkarkoni në linkun: