Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

30.08.2019

ŠKODA FABIA

FABIA Ambition 1.0 MPI 60 KF Manual për vetëm 10,500 €

Elegancë në proporcione perfekte. Ndryshimet në Fabia-n e re janë të dukshme menjëherë.

Tashmë duket më i fuqishëm dhe në të njejtën kohë më i ndjeshëm, veçanërisht pamja e jashtme.

Dhe nga brenda, zgjidhjet e mençura të thjeshta vërehen edhe më shumë me sistemet e reja multimediale, të cilat e bëjnë lidhjen më të lehtë.