Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Another way

KAROQ

Rrahje zemre mbi katër rrota

Rrahje zemre mbi katër rrota

Rrahje zemre mbi katër rrota

Rrahje zemre mbi katër rrota

Rrahje zemre mbi katër rrota

Herzklopfen auf vier Rädern

Highlights: ŠKODA KAROQ

KOMODITETI QË BËN QË ZEMRA TË RRAHË MË FORT

Natyra nuk fal asnjë kompromis, lejon vetëm kombinimin më të mirë të mundshëm. Estetika e fuqishme e KAROQ kombinohet me një trup të jashtëzakonshëm me cilësi off-road mbresëlënëse. I prodhuar për t'i bërë ballë kushteve më të vështira. Pamja e tij prezantohet me elegancë plot vetëbesim.

TEKNOLOGJIA SIMPLY CLEVER

LIDHJA

Me KAROQ, ju mund ta lini botën prapa - megjithatë, jeni të lidhur me të kudo dhe kurdo. Falë një lidhjeje të përhershme me internetin, jo vetëm argëtimi dhe informacionet janë vetëm një klik larg, por edhe sistemet e veçanta të asistencës.

Karakteristika

Lajmet e fundit

Nuk u gjet asnjë informacion.