Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Riparim & Mirëmbajtje

Weiter
k

Trajnime të vazhdueshme

Një vëmendje e vecantë në Porsche Kosova u kushtohet trajnimit dhe aftësimit të inxhinierëve dhe mekanikëve me zhvillimet më të reja teknologjike.

Pjesë origjinale

Servisi në Porsche Kosova operon vetëm me pjesë origjinale si edhe standarde të certifikuara nga fabrika. Për më tepër cdo pjesë e zevendësuar në servisin tonë ka një garanci të vetën dy vjecare nga dita e montimit.

Lidhje direkte me serverat e fabrikës

Për cdo problem një zgjidhje. Falë teknologjisë më të fundit, servisi në Porsche Kosova mund të lidhet direkt me serverat e fabrikës ŠKODA duke mundësuar kontrollin e makinës tuaj nga ixhinierët e fabrikës prodhuese.