Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

OCTAVIA

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

6 arsyet pse: ŠKODA OCTAVIA

Muzika për sytë.

Çdo detaj i OCTAVIA-s është një lojë mes estetikës së përhershme dhe teknologjisë moderne që jep këtë pamje mahnitëse. Nëse zemra juaj është e kënaqur, është koha të frymëzoni kokën. 

6 arsyet pse: ŠKODA OCTAVIA

Dobishmëria

OCTAVIA ofron një përzierje optimale të sedan-it elegant dhe makinës familjare të gjithanshme, e gatshme për çdo situatë.

6 arsyet pse: ŠKODA OCTAVIA

Disqe

Me përzgjedhjen e gjerë të disqeve të lehta të aliazhit mund ta projektoni makinën tuaj akoma më individuale.

6 arsyet pse: ŠKODA OCTAVIA

Teknologjia

Lidhja në rrjet gjatë udhëtimit nuk është vetëm në kuadrin e argëtimit dhe informacionit, por edhe në ofrimin e asistencës gjatë udhëtimit. ŠKODA CONNECT është porta juaj për një botë me mundësi të pakufizuara të komunikimit.

6 arsyet pse: ŠKODA OCTAVIA

Mirë se vini në shtëpi

Ambienti i brendshëm i OCTAVIA-s është i rehatshëm dhe familjar, me ndriçim të brendshëm të lehtë dhe të harmonishëm.

6 arsyet pse: ŠKODA OCTAVIA

Simply Clever

Drejtimi i automjetit duhet të jetë një kënaqësi dhe jo bezdi e përditshme. Për punë apo për kënaqësi, funksionet e shumta praktike dhe detajet gjeniale e bëjnë udhëtimin edhe më të rehatshëm.

Më shumë info për ŠKODA Connect, SmartLink dhe SmartGate gjeni këtu.

 

Teknologji

Të sigurt në rrugë fal sistemeve të ndihmës
I SIGURT në rrugë falë sistemeve të asistencës

Më shumë informacion në lidhje me sistemet e asistencës ŠKODA mund t'i gjeni këtu.

 

Tiparet