Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Get Reconnected.

KODIAQ

Get Reconnected.

Get Reconnected.

Get Reconnected.

Get Reconnected.

Get Reconnected.

Get Reconnected.

Get Reconnected.

Get Reconnected.

Get Reconnected.

6 arsyet pse: ŠKODA KODIAQ

I fuqishëm dhe efektiv.

Natyra nuk fal asnjë kompromis, lejon vetëm kombinimin më të mirë të mundshëm. Estetika e fuqishme e KODIAQ kombinohet me një trup të jashtëzakonshëm me cilësi off-road mbresëlënëse. I prodhuar për t'i bërë ballë kushteve më të vështira.  Pamja e tij prezantohet me elegancë plot vetëbesim.

6 arsyet pse: ŠKODA KODIAQ

E gjerë dhe e rehatshme

Zini vend-gati-nisuni! Tek KODIAQ, me dy sedilje opsionale për pjesën mbrapa, mund të udhëtojnë në mënyrë të qetë dhe të sigurt deri në shtatë persona.

6 arsyet pse: ŠKODA KODIAQ

I rehatshëm dhe funksional

Qofshi duke shkuar në punë, supermarket, shkollë apo në një aventurë të madhe: Komforti i tepërt i tij e bën çdo udhëtim me KODIAQ një udhëtim luksoz e të këndshëm.

6 arsyet pse: ŠKODA KODIAQ

I sigurt dhe i mbrojtur

Sistemet pasive të sigurisë së automjetit, duke përfshirë edhe airbag-ët, përdoren në situata të rrezikshme të cilat drejtuesi nuk mund t'i kontrollojë në mënyrë aktive.

6 arsyet pse: ŠKODA KODIAQ

Inteligjent dhe progresiv

Male të thepisur, lugina të thella, zhavorr, baltë apo gropa? Për KODIAQ me transmision 4x4 nuk është aspak sfidë e madhe. Eksperti Offroad do t'ju frymëzojë me potencialin e tij të madh dhe trajtimin e klasit të parë në çdo udhëtim: shoqërues i përsosur për aventurë.

6 arsyet pse: ŠKODA KODIAQ

Disqet

Një prezantim të portofolit të disqeve mund ta gjeni këtu.

Simply Clever Technologie

Më shumë informacion për sistemet e asistencës së ŠKODA-s mund ta gjeni këtu.

Lidhja

Me KODIAQ, ju mund ta lini botën prapa - megjithatë, jeni të lidhur me të kudo dhe kurdo. Falë një lidhjeje të përhershme me internetin, jo vetëm argëtimi dhe informacionet janë vetëm një klik larg, por edhe sistemet e veçanta të asistencës.

Tiparet

KODIAQ Tour 2017