Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Tradition

1895 - 1990

Die Firmengeschichte von ŠKODA - eine Zeitreise in die Vergangenheit.

1991 - 2013

Von der Neuauflage des erfolgreichen OCTAVIA bis zum Zusammenschluss mit Volkswagen.

Galerie

Noch mehr Tradition von ŠKODA finden Sie in unserer Galerie. 

Passion

So wie jede Straße, hat auch jeder Fahrer eine Geschichte zu erzählen.

Die Entstehungsgeschichte des ŠKODA Logos