Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA Connect

Weiter
k

Важна напомена:

Ве молиме имајте предвид, дека ŠKODA Connect во моментот е достапна само за моделите KODIAQ, KAROQ, SUPERB како и за новата OCTAVIA (Facelift од 06.2017).

Портал ŠKODA Connect

Со Вашата корисничка сметка можете да управувате на порталот ŠKODA Connect - сосема удобно преку компјутерот од дома. Исто така, можен е и пристап со паметен телефон до Вашето возило: за таа цел, едноставно преземете ја мобилната апликација ŠKODA Connect.

За да можете да ги користите услугите, потребно е да се регистрирате и активирате на порталот ŠKODA Connect.

Кон порталот

Пакети ŠKODA Connect

Infotainment онлајн

Поврзете го Вашиот ŠKODA Infotainment систем со интернет и отворете си го големиот свет на онлајн услугите, на пр. со актуелните информации за сообраќајот и застојот или со вчитаните предлози за рути.*

Преземање на ŠKODA Connect App

Google Play

Кликнете на следниот линк за да ја преземете апликацијата:

App Store

Кликнете на следниот линк за да ја преземете апликацијата: