Škoda Fabia Design

E BUKUR DHE FUNKSIONALE NË TË NJËJTËN KOHE

Fenerët LED i japin Fabia-s krejtësisht të re një pamje të fokusuar. Së bashku me skarën e veçantë dhe mbulesën me formë shpikëse, ato janë arsyeja pse Fabia tërësisht e re kombinon me kaq sukses elegancën e sofistikuar me dinamizmin tërheqës. Mbulesat aktive të mbylljes pas grilës së radiatorit kontribuojnë në tërheqjen më të mirë në klasë coefficient (from 0.28), resulting in fewer trips to the petrol station.

Škoda Fabia Design

PROFIL I VETË-SIGURT

Pamja dinamike tërësisht e re e Fabia-s theksohet nga vija e poshtme e dritares që ngrihet nga pas dhe, anasjelltas, vija e çatisë në rënie. Linja e tornados që shtrihet përgjatë gjithë anës së makinës, nga fenerët deri te dritat e pasme, është një veçori e veçantë e Škoda. Këto janë detaje të përjetshme që konfirmojnë se ka bukuri në thjeshtësi.

Škoda Fabia Design

E DALLUAR NGA PAS

Pjesa e pasme dominohet nga dritat e pasme të vendosura në formë pyke, pjesët e tyre të jashtme që shtrihen në anët e karrocerisë dhe emri dallues Škoda me shkronja

Škoda Fabia Design

NJË BOTË PLOTË ME NGJYRA

Shprehni personalitetin tuaj me ngjyra. Zgjidhni nga paleta e ngjyrave të përgatitura për Fabia krejtësisht të re dhe shtoni "Konceptin e ngjyrave". Kjo ju lejon të zgjidhni një ngjyrë të ndryshme për çatinë dhe pasqyrat e krahëve, me një zgjedhje të Magjisë së Zezë ose Gri Grafit

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore