Kamiq

Kamiq

Kamiq

Kamiq

Kamiq

Kamiq

Kamiq

Kamiq

Kamiq

Kamiq

Kamiq

Merrni atë në duart tuaja

Kamiq është një SUV Urban që kombinon avantazhet e SUV-isë  me dizajnin e Škoda me formë dinamike dhe detaje të pasterta. E përkryer për ata që duan të ndjekin trendin e tyre në vend që të ndjekin të tjerët.

Pamja e brendshme plot konfidencë

Fuqia dhe guximi gjithmonë vjen nga brendësia. Në Kamiq, dizajni emocional i brendshëm dhe dizajni i jashtëm i mrekullueshëm bashkohen në mënyrë harmonike. Ergonomia e brendshme tërheqëse mbetet e pa të metë dhe udhëtarët janë të rrethuar nga materialet më të mira.

Pakoja urbane e shpëtimit

Mbijetesa e përditshme në xhungël urbane mund të jetë mjaft sfiduese. Për një pamje më të mirë të qytetit, Kamiq është pajisur me pajisjet tona më të mira. Me të ju zotëroni me lehtësi situatat më delikate.

"Strehë e sigurt "

Si në çdo Škoda, siguria vjen e para në Kamiq. Në të bëjnë pjesë 9 Airbag, përfshirë Airbag për gjunjët, dhe një seri sistemesh të përparuara të ndihmës së shoferit si psh Lane Change Assist me side assist dhe mbrojtja proaktive të okupatorit.

Zgjidhje gjithmonë në dispozicion

Zgjedhjet unike "Simply Clever" në Škoda e bëjnë jetën e përditshme më të lehtë për ju dhe mund të gjenden kudo në Kamiq.

Përvojë sportive e ngasjes në prekjen e një butoni

Škoda Kamiq bazohet në platformën e fundit modulare (MQB) dhe për këtë arsye mund të pajiset me teknologjinë më të avancuar. Nëse ju pëlqen ngasja dinamike, do të vlerësoni kontrollin sportiv të pezullimit dhe sistemin e amortizatorëve të rregullueshëm.

Një kombinim i inovacionit dhe stilit

Gama e gjerë e disqeve të aluminit 16 - 18-inç është përmirësuar nga dizajni inovator AERO, i cili është optimizuar për rezistencën minimale të ajrit.

Teknologjia e fundit

Sisteme inovative për sigurinë tuaj të udhëtimit.
Vozitni të qetë në përputhje me trafikun.
Parkimi nuk ka qenë kurrë më i lehtë.
Škoda Kamiq mund të pajisjet deri me 9 airbag.

Sistemet asistuese Škoda

Zbuloni sistemet tona të ndihmës këtu.

Lidhshmëria themelore

Shijoni komoditetin e lidhjes së gjeneratës së re me karakteristika si një kartë eSIM e integruar dhe lidhje pa tel e smartphone-it me automjetin përmes SmartLink.

Vetëm futuni brenda dhe nisuni!

Relaksohuni. Kamiq përshtatet dhe në hapësirat më të ngushta pa humbur pa humbur hapësirën e pasagjerëve apo dhe hapësirën e bagazhit.

Te detajet teknikie