Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA KAMIQ - Hapësirë e menqur në bagazh

Dysheme e ndarë në nivele

Dyshemeja e ndarë në nivele e bën bartjen e ngarkesave më të lehtë duke ulur lartësinë e dyshemesë brenda bagazhit. Kjo e bën më të lehtë ngarkimin dhe shkarkimin sepse ka më shumë hapësirë ruajtëse nën të.

ŠKODA KAMIQ - Hapësirë e menqur në bagazh

Dyshemeja e bagazhit mund të përdoret nga të dya anët (shtof,gomë)

Dyshemeja e bagazhit mund të përdoret nga të dya anët (shtof,gomë) dhe mbron dyshemenë e bagazhit, çfarëdo që të ndodhë.

ŠKODA KAMIQ - Hapësirë e menqur në bagazh

Programi i rrjetës

Rrjeta ofron më shumë fleksibilitet në bagazh dhe lejon mbajtjen në një vend të objekteve.

ŠKODA KAMIQ - Hapësirë e menqur në bagazh

Varrëset për qese të Shopping-ut

Varrëset anësore në bagazh ndihmojnë që qeset e shoppingut të mos rrëzohen gjatë ngasjes dhe sigurojnë që pajisjet tuaja sportive të transportohen në mënyrë të sigurtë.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore