Fabia e re

Dizajn dhe teknologji moderne, me bagazhin me te madh ne segmentin e t’ijë

Fabia krejtësisht e re duket moderne dhe dinamike e sigurt...

...me stil dhe eleganc .Do te merr cdo rol qe Ju nevoitet

Brenda ose jashtë qytetit, Fabia krejt e re do t'ju kënaqë me trajtimin e saj të ekuilibruar.

Me shkronjat e medha Škoda ne pjesen e pasme, Fabia krejtesisht e re. Fabia deklaron me krenari veten anëtare të familjes Škoda.

Konfiguro brendësinë e Fabia-s krejtësisht të re sipas dëshirës tuaj. Ndoshta qepja me ngjyre bakri ju terheq vemendjen.

Brendësia është menduar deri në detajet më të vogla.

Siç është zakon për makinat Škoda, Fabia krejtësisht e re ofron hapësirë të bollshme për pasagjerët si në pjesën e përparme ashtu edhe në pjesën e pasme.

Bagazhi te Fabia krejtesisht e re eshte me e madhe ne klasen e saj (380 litraThe all-new Fabia’s boot is the largest in its class (380 litres) dhe ofron nje sere zgjidhjesh Simply Clever.

MAGJEPSËS KUR E SHIKON

Fabia krejtësisht e re e çon gjuhën e dizajnit Škoda një tjetër hap përpara. Në pamjen e saj, ajo është e sigurt në vetvete, por e arritshme. Ne e kemi projektuar atë në mënyrë që të mund të zbuloni detaje interesante, pavarësisht nga cili kënd e shikoni. Ne krenohemi që kemi koeficientin më të ulët të tërheqjes në klasë (nga 0.28).

 

INTERIER ME HAPËSIRË DHE E SOFISTIKUAR

E sofistikuar deri në detajet më të vogla dhe e gjerë në çdo mënyrë, kjo është pjesa e brendshme e Fabia-s krejtësisht të re. Komoditeti i të gjithë pasagjerëve përpara dhe mbrapa plotësohet në mënyrë të përkryer nga një gamë e gjerë zgjidhjesh të pakrahasueshme Simply Clever. Këto ditë, fakti që një Škoda do të ketë dhomëzën më të madhe të bagazhit në klasën e saj është praktikisht i dhënë.

Teknologji e Avancuar

Pajisjet më moderne të komoditetit dhe sigurisë do të kujdesen për ju në çdo udhëtim. Mund të mbështeteni në një dizajn modern dhe të sigurt, deri në 9 airbag dhe ndihmë për drejtimin dhe parkimin. Kondicioner me dy zona, opsione të gjera lidhjeje, një çati diellore opsionale dhe më shumë janë në dispozicion për komforin dhe komoditetin tuaj.

SISTEMET MË TË AVANCUARA PËR ASISTIM TË SHOFERIT

Parkimi nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Thjesht shtypni butonin e duhur.
Ndriçimi LED kryesor në industri ofron funksione më të mira të performancës dhe sigurisë.
Asistuesi në ngasje merr përsipër kontrollin e pjesshëm të makinës për t'ju lehtësuar drejtimin.
Fabia krejt e re e bën drejtimin tuaj të përditshëm sa më të sigurt.

QËNDRONI ONLINE EDHE NË LËVIZJE

Lidhja krejtësisht e re e avancuar e Fabia-s do ta bëjë më të lehtë përdorimin e përditshëm të makinës dhe do t'ju ofrojë të gjithë mbështetjen që ju nevojitet për ta arritur në destinacionin tuaj në kohë dhe me rehati.

Te gjithe ne Bord!

Relaksohuni. Fabia do të përshtatet në hapësirat më të ngushta pa kompromentuar hapësirën e dhomës së pasagjerëve ose bagazhit.

SHIH TË GJITHA DETAJET TEKNIKE

 

Fabia e re

Çmimore Škoda Fabia
pdf (758 KB)