Škoda Fabia Roominess

PËRSHTATET SI NJË DOREZË

Ju mund të prisni me padurim një brendshmeri  të bollshme dhe të pajisur mirë, materiale cilësore dhe zgjidhje të zgjuara Simply Clever. Vëmendja juaj tërhiqet menjëherë nga timoni elegant me dy krahe, grupi i ri i instrumenteve dhe sistemi multimedial me një ekran deri në 9,2" në madhësi. Detajet që meritojnë vëmendje përfshijnë formësimin e dorezave të brendshme të dyerve dhe veshjen e pultit, e cila shtrihet vizualisht në të gjithë gjerësinë e brendshme, ndërsa skajet e saj hyjnë në kanalet e rrumbullakëta të ajrit.

Škoda Fabia Roominess

HAPËSIRË PËR TË GJITHË

Nëse jeni katër apo pesë prej jush, nuk keni nevojë të keni frikë. Fabia krejt e re ka vend të mjaftueshëm për të gjithë. Uleset e jashtme janë krijuar në mënyrë të menduar për ju që të udhëtoni me rehati. Nëse po transportoni fëmijë në ndenjëset për fëmijë, pikat e lidhjes Isofix dhe TopTether do të jenë një dhuratë nga perëndia. Standard në uleset e pasme jashtë, ato tani janë gjithashtu opsionale të disponueshme për Ulesen e pasagjerit.

Škoda Fabia Roominess

JEMI PËRKUJDESUR PËR BAGAZHIN TUAJ

Fabia krejt e re mbetet e klasit të lartë në prakticitet dhe zgjuarsi. Ndarja e bagazhit është zgjeruar në 380 litra, duke mposhtur duart e rivalëve të saj. Duke palosur mbështetëset e uleseve të pasme, do të rrisni kapacitetin e bagazhit në plot 1190 litra. Kur ngarkoni bagazhin, do të vlerësoni formën e tij të rregullt dhe zgjidhjet e shumta Simply Clever për ta mbajtur ngarkesën tuaj të fiksuar në vend të sigurt.

 

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore