Karoq

Nje veture e sigurte ku do qe shkon.
I disponueshme në gjitha sallonet e Škoda.

Zemra rreh me katër rrota

Zemra rreh me katër rrota

Zemra rreh me katër rrota

Zemra rreh me katër rrota

Zemra rreh me katër rrota

Zemra rreh me katër rrota

Zemra rreh me katër rrota

Zemra rreh me katër rrota

Dizajn me Stil

Një fytyrë e guximshme, qëndrim muskulor dhe përmasa dinamike

në një paketë kompakte. Ju mund të shihni menjëherë se Škoda Karoq i ri është gati për

Klasë e lartë e komoditetit

Škoda Karoq plotëson pothuajse çdo dëshirë. Rrethojeni veten me veçori që e bëjnë çdo udhëtim kaq të këndshëm sa nuk do të dëshironi që ai të përfundojë kurrë.

Hapësirë ​​e bollshme

I gjithanshëm, me detaje të panumërta të zgjuara dhe hapësirë të bollshme në sediljet e përparme, në rreshtin e dytë dhe madje edhe në bagazhin - çfarë mund të dëshironi më shumë?

I gatshëm për çdo gjë

Performanca e pritshme nga Karoq i ri - dhe me të drejtë. Drejtimi inteligjent me të gjitha rrotat, modaliteti jashtë rrugës, kontrolli në zbritje dhe distanca e madhe në rrugë hapin të gjitha aventurat.

Teknologjia

QËNDRONI ONLINE EDHE NË LËVIZJE

Lidhja e avancuar e Karoq do ta bëjë më të lehtë përdorimin e përditshëm të makinës dhe do t'ju ofrojë të gjithë mbështetjen që ju nevojitet për të arritur në destinacionin tuaj në kohë dhe me rehati.

 

Karoq I RI

ÇMIMORE Karoq
pdf (591 KB)
Škoda Karoq KATALOG