Škoda Karoq parkim i lehtë

ASISTUESI I PARKIMIT

Asistuesi i parkimit gjysmë-automatikisht e drejton makinën në hapësira parkimi pingul, Brenda e jashtë pikave paralele. Sistemi ju ndihmon duke kryer automatikisht lëvizjet optimale të timonit për të parkuar brenda linjave, thjesht duhet të përshpejtoni dhe të frenoni. Asistuesi i parkimit mund të përfundojë gjithashtu një manovër parkimi që ka filluar para se të aktivizohet asistuesi për parkim.

Škoda Karoq parkim i lehtë

PARKIM ME KONTROLLË TË DISTANCËS ME NDIHMËN E MANOVËRISË

Parkimi me kontrollë të distancës paralajmëron për rrezikun e mundshëm të përplasjes me pengesat gjatë parkimit duke tërhequr të dhëna nga sensorët, parametrat e drejtimit dhe këndi i timonit. Për të shmangur ato situata parkimi ku nuk frenoni në kohë në përgjigje të sinjalizimeve për distancën, Karoq përfshin Maneuver Assist, një veçori që ndalon makinën për të shmangur përplasjen.

Škoda Karoq parkim i lehtë

ASISTUES PËR RIMORIKO

Dëshironi të blini një karvan të ri, por lëvizja me të mbrapa është shumë e vështirë? Asistuesi për rimorkio merr kontrollin kur kthehesh ngadalë me një rimorkio. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të vendosni se ku të ktheheni, kur të filloni dhe kur të ndaloni. Një çikë.

Škoda Karoq parkim i lehtë

PAMJE ZONALE

Dëshironi të dini saktësisht se çfarë po ndodh rreth makinës? Sistemi i pamjes zonale shfaq, në një monitor në bord, disa kënde të ndryshme rreth automjetit, të kapura me lentet me kënd të gjerë të kamerave të montuara në pjesën e përparme dhe të pasme dhe në kapakët e pasqyrës së krahut.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore