Hapësira Škoda Karoq

HAPËSIRA JUAJ E JETËS

Në Karoq ka vend të mjaftueshëm për ju, për familjen dhe bagazhin tuaj, për miqtë tuaj, hobi dhe aktivitete sportive, për punën, udhëtimet dhe relaksimin tuaj - ka hapësirë të mjaftueshme për ju dhe gjithë jetën tuaj.

Hapësira Škoda Karoq

HAPËSIRË PËR GJITHÇKA QË DUHET TË MERRNI ME VETE

Me Karoq, nuk do të ketë më shqetësime për të lënë diçka pas. Është e thjeshtë - ju mund të përshtateni në gjithçka që ju nevojitet. Ndarja e bagazhit strehon 521 litra në konfigurimin bazë me pesë ulëse. Mbështetëset e ulëseve të pasme mund të zhbllokohen nga ndarja e bagazhit për të rritur volumin e bagazhit në 1630 litra.

Hapësira Škoda Karoq

MUNDËSI TË PANUMRA

Misioni ynë është ta bëjmë jetën tuaj të përditshme me Karoq sa më të lehtë që të jetë e mundur - me sistemin opsional VarioFlex për të lëvizur, palosur ose hequr ulëset e pasme, ju mund ta përshtatni në mënyrë të përsosur brendësinë me kërkesat tuaja aktuale hapësinore dhe madje ta transformoni Karoq-në tuaj në një furgon. Kapaciteti i bagazhit me këtë sistem është 588 litra, duke u rritur në 1,605 litra kur ulëset e pasme palosen (1,810 litra nëse hiqen ulëset ).

Hapësira Škoda Karoq

DO TË PËRSHTATET

Ulëset VarioFlex i ofrojnë kategorisë SUV një fleksibilitet të paparë. Gjithmonë do të gjeni konfigurimin më praktik për ju sa hap e mbyll sytë, falë mënyrës se si mund të rregulloni pjerrësinë e mbështetëses, të rrëshqitni ulëset e jashtme mbrapa dhe përpara, të palosni të gjithë mbështetëset dhe jastëkët e ulëseve dhe madje të hiqni secilën prej ulëseve plotësisht. Kur mbështetësi i mesit paloset, mund të përdoret gjithashtu si mbështetëse krahu me një mbajtëse filxhani dhe tabletash. Madje, ulësja qendrore e pasme mund të hiqet dhe dy ulëset e jashtme të zhvendosen drejt qendrës që pasagjerët të shijojnë edhe më shumë hapësirë.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore