Komoditeti Škoda Karoq

INSTRUMENT PANELI VIRTUAL

Një pasqyrë e përsosur ofrohet nga Instrument paneli Virtual, e cila mund të shfaqë specifikimet e kompjuterit në bord në kombinim me informacione të tjera, si p.sh. navigimi. Mund të zgjidhni nga 5 paraqitje të specializuara që kontrollohen nëpërmjet butonit View në timonin shumëfunksional.

Komoditeti Škoda Karoq

KLIMATIZIM AJRI TRE ZONAL

Vozitesi,pasagjeri i përparmë dhe pasagjerët e pasëm mund të vendosin të gjithë temperaturat e tyre të preferuara me kondicionerin me tre zona Climatronic. Kjo i mundëson të gjithë familjes të udhëtojë me rehati.

Komoditeti Škoda Karoq

TRANSMISIONI AUTOMATIK DSG

Ndërrimi automatik i marsheve është thelbësor për lehtësinë e kontrollit. Transmisioni automatik me 7 shpejtësi DSG me dy tufë mund të kombinohet me cilindo nga motorët e ofruar (përveç motorit me benzinë 1,0 TSI). Një avantazh kryesor është aftësia për të ndërruar marshin pa probleme me shpejtësinë e rrufesë duke mbajtur karburantin e ulët consumption.

Komoditeti Škoda Karoq

KONTROLLË DINAMIKE E SHASISË (DCC)

Karoq përmban si paisje opsionale kontrollin dinamik të shasisë (DCC) me zgjedhjen e modalitetit të drejtimit. DCC i lejon drejtuesit të personalizojnë drejtimin e automjetit sipas preferencave të tyre personale: Normal, Sport ose Comfort - një konfigurim shasie à-la-carte.

Komoditeti Škoda Karoq

ÇATI PANORAMIKE ELEKTRIKE

Çatia panoramike me dy pjesë te Karoq kontrollohet në mënyrë elektrike. Për të siguruar klimë optimale të brendshme, xhami është i errësuar për të reduktuar dritën dhe transmetimin termik. Përveç kësaj, mbulesa e erës mund të zgjerohet për të reduktuar zhurmën dhe për të drejtuar rrjedhën e ajrit në brendësi, në mënyrë që komoditeti i pasagjerit të mos cenohet në asnjë mënyrë.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore