Škoda Karoq detaje të zgjuara

Mbështetëse krahu me dy mbajtëse gotash

Mbështetësja e krahut e pasme e palosshme jo vetëm që e bën udhëtimin të rehatshëm, por gjithashtu përfshin një mbajtëse për dy shishe 0,5 litra, ku pasagjerët në sediljet e pasme mund të vendosin pijet e tyre me lehtësi.

Škoda Karoq detaje të zgjuara

DY MBAJTËSE GOTASH EASY-OPEN

Mbajtësja e gotave Easy-open është një nga zgjidhjet e thjeshta por shumë të dobishme. Siç sugjeron emri, forma unike e mbajtësit bën të mundur që shoferi të hapë shishen vetëm me njërën dorë dhe në këtë mënyrë t'i kushtojë vëmendjen e duhur drejtimit. Ka dy mbajtëse gotash që hapen lehtë në Škoda Karoq.

Škoda Karoq detaje të zgjuara

KUTIA E TELEFONIT ME MBUSHJE WIRELESS

Kutia e telefonit është një hapësirë ruajtëse e telefonit celular në tastierën qendrore që mundëson thirrjet celulare edhe kur sinjali është i dobët. Pika kryesore është një antenë planare në pjesën e poshtme të ndarjes, duke lehtësuar një "lidhje induktive të antenës së jashtme". Kutia e telefonit gjithashtu ju lejon të karikoni telefonin inteligjent duke përdorur standardin Qi Wireless.

Škoda Karoq detaje te zgjuara

ÇADËR NËN ULËSE

Karoq ka një ndarje nën ulësen e pasagjerit të përparmë që vjen e plotë me një cadër në rast se ju kap shiu.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore