Škoda Karoq Dritat LED

DRITAT E PËRPARME LED

Karoq ofrohet me fenerë LED me përshtatje standarde që përfshijnë dioda për rrezet e ulëta dhe të plota, dritën e pozicionit, sinjalet e kthesës dhe dritat e drejtimit gjatë ditës. Përparësitë e shumta të teknologjive LED përfshijnë jetëgjatësinë e tyre më të gjatë dhe faktin se ato janë më pak të konsumuara nga energjia.

Škoda Karoq Dritat LED

DRITAT E PËRPARME FULL LED MATRIX

Fenerët e nivelit të lartë përdorin LED për të gjitha funksionet e tyre. Krahasuar me fenerët standardë, ata janë më të fuqishëm dhe, në krye të kësaj, përfshijnë funksionin e fundit Matrix. Një veçori e re është funksioni i ndriçimit gjatë gjithë motit, i cili zëvendëson dritat konvencionale të mjegullës. Ky modalitet ndriçimi është krijuar për të përmirësuar ndriçimin e sipërfaqes së rrugës kur dukshmëria është e dobët.

Škoda Karoq Dritat LED

FUNKSIONI MATRIX

Duke përdorur një kamerë shumëfunksionale që zbulon burimet e dritës nga automjetet që vijnë përballë, funksioni Matrix i fenerëve të plotë LED maskon shpërndarjen e dritës rreth automjeteve të tjera ose shenjave të trafikut në kohë reale me çipa LED të ndërrueshëm individualisht në secilin fener. Kjo rezulton në një rrugë të ndriçuar në mënyrë perfekte përpara dhe një siguri më të madhe.

Škoda Karoq Dritat LED

DRITAT E PASME PLOTËSISHT LED

Fenerët e ridizajnuar plotësohen nga dritat e pasme më të mira të plota LED, të cilat përfshijnë dioda për të luajtur çdo rol. Dritat e pasme të avancuara Top Full LED ofrojnë gjithashtu tregues dinamikë të pasmë që bien në sy dhe një funksion të animuar Coming/Leaving Home.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore