Škoda Karoq tiparet off-road

AFTËSI PËR EKSPLORIM

Kur dilni nga asfalti, nuk keni pse të kërkoni një vend për të parkuar makinën. Me lartësinë e tij bujare nga toka, sistemin inteligjent 4×4, trupin jashtëzakonisht të ngurtë dhe grupin e asistentëve elektronikë për drejtimin jashtë rrugës, Karoq do t'ju çojë shumë më tej.

Škoda Karoq tiparet off-road

INTELIGJENT ME TE GJITHA RROTAT

Me systemin inteligjent 4×4, Karoq është gati për çdo rast. Është i shkëlqyeshëm për të vozitur në rrugë të paasfaltuara dhe zhavorr. Sistemi i lëvizjes me të gjitha rrotat me shumë pllaka të kontrolluara elektronikisht përshtat vazhdimisht shpërndarjen e çiftit rrotullues midis boshteve të përparme dhe të pasme me kushtet aktuale të drejtimit.

Škoda Karoq tiparet off-road

MODELI OFF-ROAD

Butoni Off-Road kalon sistemet e zgjedhura të asistencës në një mjedis të veçantë jashtë rrugës. Pasi është ndezur, përshpejtuesi përgjigjet me më pak ndjeshmëri dhe sistemi i frenimit kundër bllokimit ABS lejon një sasi të caktuar rrëshqitjeje në mënyrë që të krijojë një efekt pykë përpara rrotave, gjë që ndihmon në ngadalësimin e makinës. Asistenca e zbritjes në kodër përdor frenim të ndjeshëm për të mbajtur një shpejtësi konstante kur zbrisni në pjerrësi të pjerrët.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore