Škoda Karoq konektiviteti

Škoda KONEKTiVITETI

Ky produkt lidhshmërie ofron shërbime navigimi dhe informacioni në internet, opsionin për të kontrolluar funksionet e zgjedhura të automjetit nga distanca me një smartphone dhe ndërveprim në distancë me qendrën e shërbimit Škoda sipas zgjedhjes suaj. 

EKSPLORO TË GJITHA SHËRBIMET

Škoda Karoq konektiviteti

SMARTLINKSmartLink

SmartLink ju ofron një lidhje midis telefonit inteligjent dhe info-argëtimit të integruar nëpërmjet Apple CarPlay, Android Auto ose MirrorLink™. Luaj muzikë, navigoni, merruni me mesazhet dhe telefonatat tuaja me tekst ose dëgjoni podcast-in tuaj të preferuar.

Škoda Karoq konektiviteti

KUTIA E TELEFONIT

Kutia e telefonit është një ndarje ruajtëse që përdoret për të karikuar celularët me valë dhe për të përforcuar sinjalin celular me antena planare. Kutia e telefonit mund të kryejë dhe marrë telefonata celulare edhe kur sinjali është i dobët.

Škoda Karoq konektiviteti

DERI NË 4 PORTE USB-C

Aftësia për të lidhur telefonat inteligjentë dhe luajtësit multimedialë nëpërmjet një lidhësi të vetëm USB-C është standarde për Škoda Karoq. Një i dytë është standard për radio Bolero dhe sistemet info-argëtuese të navigimit. Mund të shtohen opsionalisht dy porte shtesë USB-C - një nga pasqyra e pamjes së pasme për të karikuar një kamerë dhe një për pasagjerët e pasmë për të karikuar pajisjet e tyre.

Škoda Karoq konektiviteti

BUTONAT HOT

Butoni i kuq në të djathtë kërkon menjëherë ndihmë nëse jeni përfshirë ose jeni dëshmitar i një aksidenti të rëndë rrugor. Butoni i mesëm telefonon qendrën tuaj të shërbimit nëse prishet. Përdorni butonin e majtë për të kërkuar më shumë informacion mbi Škoda Infoline.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore