Škoda Karoq teknologji e zgjuar

KESSY

Ju nuk keni më nevojë të mbani çelësin tuaj për të hapur dhe kyçur makinën tuaj. Njësia e kontrollit KESSY (Sistemi i hyrjes, nisjes dhe daljes pa çelës) e njeh çelësin deri në 1,5 metra larg makinës. Makina zhbllokohet automatikisht kur përdoren dorezat e dyerve ose dera e pasme. Motori fillon me shtypjen e një butoni.

Škoda Karoq teknologji e zgjuar

PEDALE VIRTUALE

Porta e pasme e Škoda Karoq mund të përdoret opsionalisht duke shtypur një buton nga ulësja e shoferit, me çelësin e telekomanduar ose duke shtypur një buton në derën e pasme. Makina mund të pajiset me një pedale virtuale opsionale për hapjen/mbylljen pa prekje të derës së pasme.

Škoda Karoq teknologji e zgjuar

KUKË E TËRHEQSHME

Kuka tërheqëse opsionale me tërheqje elektrike është jashtëzakonisht praktik. Kuka tërheqëse me prizë të integruar shkëputet duke përdorur një buton në bagazh.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore