Škoda Karoq bagazh i zgjuar

DYSHEMEJA FALSE E NDRYSHUESHME E BAGAZHIT

Dyshemeja false e rregullueshme e bagazhit ju lejon të ndani bagazhin në dy pozicione të ndryshme. Thjesht tërhiqeni dyshemenë e ngarkimit për ta sjellë atë në pozicionin e poshtëm. Sistemi ofron hapësirë të përshtatshme magazinimi.

Škoda Karoq bagazh i zgjuar

ELEMTENTE TË BAGAZHIT

Në stilin tipik Škoda, bagazhi i Škoda Karoq ofron gjithashtu karakteristika jashtëzakonisht praktike. Artikujt mund të fiksohen në bagazh duke përdorur fiksuesit e ngarkesës. Thjesht rrëshqitni kutitë dhe çantat tuaja të blerjeve, për shembull, midis kapëseve dhe ato nuk do të rrëshqasin më. Mbërthyesit e ngarkesës mund të palosen dhe të ruhen nën dyshemenë e bagazhit.

Škoda Karoq bagazh i zgjuar

MATERIAL I DYFISHTË I DYSHEMESË SË BAGAZHIT

Nga njëra anë, ka një sipërfaqe praktike dhe lehtësisht që lahet, nga ana tjetër, një tapet tekstili elegant. Tapeti thjesht mund të kthehet për të siguruar një sipërfaqe të përshtatshme për ngarkesën.

Škoda Karoq bagazh i zgjuar

SISTEMI I RRJETËS

Falë rrjetit të projektuar me zgjuarsi të rrjetave, grepave dhe rafteve në bagazh, nuk ka nevojë të bëni kompromis midis shkathtësisë dhe prakticitetit. Sistemi i rrjetës me grepa siguruese parandalon lëvizjen e sendeve më të vogla. Do t'ju pëlqejë grepat e forta në anët kur shkoni në pazar ose keni nevojë të transportoni pajisjet tuaja sportive.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore