Škoda Karoq komoditet I zgjuar

XHAMI PANORAMIK

Çatia e madhe panoramike opsionale me një mbulesë dielli jep shumë dritë të ditës në brendësi. Xhami është i lyer me ngjyrë të zezë, kështu që vetëm një sasi e rehatshme drite dhe nxehtësie lejohet të hyjë në automjet.

Škoda Karoq komoditet I zgjuar

FRENI I DORËS ELEKTRIK

Freni i dorës elektrik jo vetëm që krijon më shumë hapësirë midis ulëseve të përparme, por gjithashtu rrit sigurinë dhe komoditetin. E pajisur me funksionin Auto Hold, freni parandalon që automjeti të rrokulliset në vendqëndrim ose kur tërhiqet, pa pasur nevojë që shoferi të prekë frenat.

Škoda Karoq komoditet I zgjuar

TIMONI ME NGROHJE

Me kërkesë, Karoq mund të pajiset me timon me ngrohje, një dhuratë nga perëndia në dimër, veçanërisht kur duart tuaja janë ngrirë nga gërvishtja e akullit nga dritaret. Megjithëse, xhami i përparmë me ngrohje do të thotë se në fakt kjo është një punë tjetër që nuk duhet bërë. Dhe nëse jeni ende të ftohtë, ulëset e para dhe të pasme me ngrohje do t'ju mbajnë të ngrohtë.

Škoda Karoq komoditet I zgjuar

USB-C PORT DHE PRIZA 230 V NË PJESËN E PASME

Një makinë moderne është një makinë e konektuar. Opsionet e gjera të konektimit së Škoda Karoq përfshijnë deri në 4 porte USB-C. Një port USB-C është përgatitur edhe për pasagjerët e pasmë. Në të majtë të kësaj janë prizat 12 V dhe 230 V, kështu që pasagjerët në ulëset e pasme kanë opsione të shumta të karikimit të pajisjes.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore