Dizajni Škoda Karoq

I VETË-SIGURUAR NGA PARA

Dritat dhe grila e vendosur lart nxjerrin vetëbesim dhe nuk lënë askënd në dyshim se janë dëshmitarë të ardhjes së Škoda Karoq të ri. Ndërveprimi i linjave të këndshme, kthesave dinamike dhe pamjes së fortë ka krijuar një trup të ekuilibruar.

Škoda Karoq design

I DALLUESHËM NGA PRAPA

Pjesa e pasme dominohet nga emri dallues Škoda me shkronja dhe dritat e pasme të plotë LED në formë pyke, pjesët e tyre të jashtme që shtrihen në anët e karrocerisë. Mbrojtesi i lartë i pasmë kërkon respekt, duke u thënë të gjithëve me zë të lartë dhe qartë se me kë kanë të bëjnë.

Dizajni Škoda Karoq

VIZION SULMUES

Dritat opsionalë të plotë LED Matrix jo vetëm që ofrojnë shikueshmëri të paparë, por gjithashtu i japin makinës një pamje të nivelit të lartë. Dritat e pasme përdorin gjithashtu këtë teknologji të avancuar të ndriçimit LED. Pjesët e jashtme të ndriçimit të pasëm përfshijnë një strukturë të veçantë kristal të dukshme nga ana.

Dizajni Škoda Karoq

MIRËSEARDHJE E NGROHTË

Kur hapni derën, do të vini re një logo të mirëseardhjes të projektuar në asfalt, duke ju ftuar në një ambient të brendshëm të ndriçuar nga ndriçimi i ambientit me 10 ngjyra për të zgjedhur. Ndriçimi i ambientit aktivizohet kur ndizen dritat e jashtme dhe kontrollohet lehtësisht nëpërmjet sistemit të informacionit argëtues, kështu që ju mund të ndryshoni ngjyrat dhe intensitetin për t'iu përshtatur disponimit tuaj.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore