ŠKODA FABIA Detaje te zgjuara

Hapsira për ombrellë

FABIA ka një ndarje në dyert e shoferit, duke përfshirë një ombrellë, në rast se ju kap shiu. Ndarja është rezistente ndaj ujit, kështu që ombrella e lagur mund të ruhet këtu dhe uji nga ombrella derdhet jashtë makinës.

ŠKODA FABIA Detaje te zgjuara

Mbajtese jeleku

E dini atë pjesë të një stërvitje sigurie avioni kur flasin për jelekun e shpëtimit nën sediljen tuaj? Në ŠKODA ne ju ofrojmë tani një ekuivalent në rrugë Simply Clever. Mund të mos fryhet, por sipërfaqja e saj reflektuese mund të jetë një shpëtimtar natën. Ajo është e vendosur në mënyrë të sigurtë në mbajtësen e saj si në dyert e përparme ashtu edhe në atë të pasme, duke e bërë të shpejtë dhe të lehtë hyrjen.

ŠKODA FABIA Detaje te zgjuara

Xhepat per telefon

Xhepat në anën e pasme të mbështetëses së uleseve të përparme janë të shkëlqyera për ruajtje. Por ato janë paksa shumë të mëdha për një smartphone të vogël. FABIA e zgjidh këtë me një xhep të vogël shtesë që është i përsosur për telefonat e pasagjerëve të pasmë.

ŠKODA FABIA Detaje te zgjuara

Jumbo Box

Jumbo Box është një ndarje praktike ruajtëse e vendosur në mbështetësen e krahut midis uleseve të përparme dhe është lehtësisht e aksesueshme nga shoferi dhe pasagjeri i përparmë.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore