Škoda Fabia Safety and Comfort

SIGURIA E PARA

Deri në 9 airbag, duke ofruar ndërveprim të rregulluar mirë me rripat e sigurimit automatik me tre pika dhe mbajtëset e kokës, mbrojnë shoferin dhe pasagjerët nga lëndimet. Po aq e rëndësishme është korniza e ngurtë e makinës dhe gamën e gjerë të sistemeve të sigurisë dhe asistencës së shoferit. Në përgjithësi, do të ndiheni vërtet të sigurt në Fabia-n krejtësisht të re.

Škoda Fabia Safety and Comfort

PARAQITJA DHE INTELEKTI

Shumë do të kënaqeshin me bukurinë, por Fabia krejt e re është gjithashtu e zgjuar. Grupi i instrumenteve të nivelit të lartë përmban një kabinë virtuale me një ekran TFT 10,25" që ofron një zgjedhje prej 5 paraqitjesh dhe aftësinë për të shfaqur një hartë navigimi. Ju mund ta përshtatni Fabia-n tuaj me një sistem multimedial që përfshin një ekran deri në 9,2" në qendër të pultit, ndriçimin e ambientit dhe sistemin e zërit Škoda.

 

Škoda Fabia Safety and Comfort

KLIMË E REHATSHME

Kondicioneri me dy zona Climatronic është vënë në dispozicion si opsion në Fabia krejtësisht të re për herë të parë. Ky sistem ju lejon të shijoni komoditetin e një temperature të ruajtur automatikisht në makinë, plus shoferi dhe pasagjeri mund të vendosin temperaturat e tyre. Një sensor lagështie redukton mjegullimin e xhamit të përparmë dhe përmirëson rehatinë e klimës.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore