Škoda Fabia Pajisjet e komoditetit

KESSY

Ju nuk keni më nevojë të mbani çelësin tuaj për të hapur dhe kyçur makinën tuaj. Njësia e kontrollit KESSY (Sistemi i hyrjes, nisjes dhe daljes pa çelës) e njeh çelësin deri në 1.5 metra larg makinës. Makina zhbllokohet automatikisht kur përdoren dorezat e dyerve të përparme ose dera e pasme. Motori fillon me shtypjen e një butoni.

Škoda Fabia Pajisjet e komoditetit

Dy porta per USB-Cs

Lajme te mira! Nuk ka më grindje për portat USB. Fabia i ka me maja. Dy porte USB-C janë përgatitur për pasagjerët e uleseve të pasme.

Škoda Fabia Pajisjet e komoditetit

Çatia panoram

Çatia e madhe opsionale panoramike jep shumë dritë të ditës në brendësi. Xhami me shumë shtresa ka një shtresë me emetim të ulët për të siguruar që një pjesë e spektrit të rrezatimit diellor të reflektohet gjatë muajve të verës, duke kontribuar kështu në komoditetin e pasagjerëve. Në dimër ai reflekton nxehtësinë e rrezatuar nga pasagjerët përsëri në brendësi të makinës, duke përmirësuar kështu komoditetin termik të pasagjerëve

Škoda Fabia Pajisjet e komoditetit

Mbeshtese krahu me dy mbajtese per gota

Mbështetja e krahut me palosje të pasme jo vetëm që e bën udhëtimin të rehatshëm, por gjithashtu përfshin një mbajtëse për dy shishe, ku pasagjerët në uleset e pasme mund të vendosin pijet e tyre me lehtësi

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore