Škoda Fabia Bagazh i zgjuar

Raft pallto

Ku do ta vendosnit pallton, xhaketën apo ombrellën tuaj? Rafti i palltos nën mbulesën e bagazhit ofron hapësirë për gjëra të tilla për t'i mbajtur ato të pastra dhe të rregullta.

Škoda Fabia Bagazh i zgjuar

Elemete per ngarkeses

Në stilin tipik Škoda, bagazhi i Fabia ofron gjithashtu karakteristika jashtëzakonisht praktike. Artikujt mund të fiksohen në bagazh duke përdorur fiksimin e ngarkesës. Thjesht rrëshqitni kutitë dhe çantat e blerjeve, për shembull, midis anës së bagazhit dhe kapëses dhe ato nuk do të rrëshqasin më. Mbërthyesi i ngarkesës mund të paloset dhe të ruhet nën dyshemenë e bagazhit.

Škoda Fabia Bagazh i zgjuar

Grepa mbajtes ne bagazh

Ndryshueshmëria dhe përdorimi i madh i bagazhit së Fabia-s përfiton gjithashtu nga dy grepa të forta në anët. Ato janë krijuar për të varur sende ose bagazhe të cilat përndryshe do të ishin të paqëndrueshme ose nuk do të përshtateshin në dyshemenë e bagazhit. Ju do t'i vlerësoni ato, për shembull, kur shkoni në pazar ose keni nevojë të transportoni pajisjet tuaja sportive.

Škoda Fabia Bagazh i zgjuar

Net sistem

Falë rrjetit të projektuar me zgjuarsi të rrjetave, grepave dhe rafteve në bagazh, nuk ka nevojë të bëni kompromis midis shkathtësisë dhe prakticitetit. Sistemi i rrjetës me grepa siguruese parandalon lëvizjen e sendeve më të vogla.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore