Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Disqet ŠKODA KAMIQ

16 "disqe alumini CASTOR

Meqenëse ka shumë dizajne të ndryshme të disqeve për KAMIQ, me siguri do të gjeni një që i përshtatet shijes tuaj. Disqet inovative HOEDUS AERO, PROPUS AERO dhe VEGA AERO janë me ngjyrë të zezë të lëmuara dhe janë optimizuar në mënyrë aerodinamike për rezistencë minimale dhe konsumi të karburantit më të ulët.

Disqet ŠKODA KAMIQ

16 " disqe alumini ORION

Disqet ŠKODA KAMIQ

16 " disqe alumini HOEDUS AERO

Disqet ŠKODA KAMIQ

17 " disqe alumini BRAGA

Disqet ŠKODA KAMIQ

17 "VOLANTERIC disqe VOLANS

Disqet ŠKODA KAMIQ

17 " disqe alumini PROPUS AERO

Disqet ŠKODA KAMIQ

18 " disqe alumini CRATER

Disqet ŠKODA KAMIQ

18 " disqe alumini VEGA AERO

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore