Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Asistuesit e komforit në ŠKODA KAMIQ

Kontrolla automatike e distancës (ACC)

Kontrolla automatike e adaptimit të distancës (ACC) mban një distancë të sigurt nga automjeti përpara me një shpejtësi të caktuar, kontrollon motorin dhe aplikon frenat që automatikisht të përshpejtojnë dhe ngadalësojnë kur të jetë e nevojshme. Sistemi kombinon një sistem të kontrollit të lundrimit me një kontrollues në distancë të bazuar në radarë dhe është aktiv deri në një shpejtësi prej 210 km / orë.

Asistuesit e sigurisë në ŠKODA KAMIQ

Asistuesit e Dritave

Asistuesi i dritave ndez në mënyrë automatike dritat e gjata dhe në të njejtën kohë i ndalë ato sipas situates së trafikut. Ai zbulon burimet e dritës me një aparat fotografik në pasqyrën e pasme.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore